avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Liniste perturbata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Liniste perturbata

Sunt deranjat frecvent de catre chiriasii care locuiesc sub ap. meu. Administratorul de bloc sau presedintele au vreo obligatie in acest sens?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:02, 8 Aprilie 2017
In ce sens sunteti deranjat?

Daca e vorba de zgomote in timpul orelor de liniste, adresati-va politiei locale. Administratia nu are nici o responsabilitate in acest sens
Legal,reprezentantii asociatiei de proprietari detin raporturi fata de membrii proprietari
Nici administratorul de imobil si nici presedintele de asociatie nu este obligat de vreo prevedere legala sa desfasoare demersuri pentru ca locatari/chiriasi sa fie determinati sa respecte normele de convietire sociala
In cazul in care chiriasii in mod frecvent genereaza neajunsuri,perturba linistea locatarilor,eventual administartorul,presedintele de asociatie pot desfasura demersuri catre proprietarul apartamentului sa atentionaze,sa determine chiriasii sa respecte dispozitiile in vigoare
Au existat situatii in care urmare najunsurilor cauzate de chiriasi,datorita indiferentei proprietarului de a se implica in solutionarea amiabila a diferendului,in final s-a ajuns la solutionarea in instanta -care a dispus solutie favorabila asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Ce sa faci când vecinii nu respectă orele de liniște? IoanaProvo IoanaProvo Ne-am mutat de o lună într-un apartament dintr-un bloc care pune MARE preț pe liniște, doar ca să constatăm la nici două zile că noi eram singurii care ... (vezi toată discuția)
Buna seara. de aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias ... Twardy1 Twardy1 Buna seara. De aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias foarte galagios, care sta deasupra mea, care isi aduce prietenii de 3-5 ori pe saptamana si ... (vezi toată discuția)