avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters426943

Activitate ContSters426943

Buna ziua ,

As dori si eu daca se poate un raspuns legat de nedepunerea declaratiei 201 la timp ( ca persoana normala fizica ) , inafara de amenda intre 50-500 lei , mai trebuie platite penalitati din moment ce o sa fie declarat din propria initiativa ?

Multumesc frumos
Răspuns la discuția Contabilitate freelancing
Buna ziua ,
Multumesc de raspuns , deci trebuie sa vorbesc cu platforma de freelancing , care v-a trebui sa imi faca factura cand imi retrag banii sau sa imi dea informatiile necesare pentru a imi face facturi cand imi retrag banii ?

Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ?
Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ca PFA sau SRL si ar urma sa fiu platit prin intermediul Paypal prin cont bancar, practic lucrez pentru site , el o sa imi trimita banii
Exista vreo modalitate sa emit facturi gen direct cand imi retrag banii , fara sa facturez fiecare client cu care lucrez deoarece sunt foarte multi din toate lumea care o sa comande si poate nu sunt toti dispusi sa imi dea toate detaliile .
Este cineva care a trecut prin aceasta situatie imi poate oferii un raspuns concret fie prin mesaj privat sau la acept post . As aprecia enorm .
Va multumesc frumos , o seara buna !