inca o intrebare va rog : el a trimis sotiei acasa 5000 euro pe care ea acum nu vrea sa ii dea. daca face reclamatie la politie , ca exista desfasurator salarii etc ii poate recupera?
daca intenteaza sotia divortul iar sotul muncind instrainatate nu se poate prezenta , ce se intampla? doar se tot amana ? poate pierde ceva adica copilul sau stiu eu proprietatea ce o au impreuna?
e de preferat sa te prezinti?
divortul prin notariat dureaza 30 zile cel prin tribunal mult mai mult nu?
legat de acces da...inteles.
dar restul problemei?
Buna ziua,
va rog niste sfaturi la un caz ciudat pentru mine , poate pt dv nu dar....
Am un cumnat din partea sotiei care de 2 ani munceste in Germania.
Sotia acestuia de ceva timp cam umbla auirea cu diversi barbati iar noi recent i-am zis ceva ceva ce am auzit dar nu a crezut.A plecat din nou la munca in germania dupa un concediu de 2 sapt iar intr-o zi pe o retea de socializare l-a abordat sotia unui individ care sustine ca barbatul ei umbla si au o relatia cu cumnata. La aceste vesti cumnatul a discutat telefonic cu ea , insa acum ea vrea divort neaparat. A venit acasa , nu i-a dat drumul la usa(ajungannd pe la 10 seara) , Ei poseda o casa in urma casatoriei , ea ascunzand si actele casei care sunt facute cu acte de vanzare-cumparare si clauza pt socrului lui , ca , cat traieste nu are voie sa il dea afara si sa-l intretina. Socrul lui nu stau cu ei, s-a recasatorit imediat dupa moartea sotiei lui. Casa e undeva la tara si nu stau in ea, locuiesc in oras in chirie. Mai poseda 5000 euro stransi de el binenteles pe care cumnata nu vrea sa ii dea , sau i-a propus sa ii dea jumatate de suma ca sa ii treaca casa pe numele baiatului- au un baiat de 10 ani uitat sa specific.
ce e de facut in acest caz ??? el nu are chei nici la garsoniera in chirie , nici la casa , a ramas si fara acte si fara bani
cei din autocar nu au patit nimic ...viteza si marimea autocarului a ajutat la acest lucru.
au dat interviu vreo 2 pasageri din ce am vazut si eu la stiri ..dar au zis la modul ca soferul autocarului s-a crezut smecher etc..erau niste smecherasi din astia...
colegul lui de autocar-deci soferul coleg a zis ca depune marturie si il sustine deoarece asa s-a produs accidentul
da multumesc incaodata de raspunsuri.
Singura problema ramane disparitia tirului. Martori adica pasagerii stiti cum e...probabil nu o sa ii mai vada niciodata ..au ajuns la destinatie. Tirul doar sa il acute politia dupa vreo camera sau radar din trafic dar nu stim nimic de el pana acum
se poate ajunge pana la inchisoare ????
multumesc mult de sfaturi. o sa mai revin daca am nedumeriri....
Soferul de tir nu prea vad cum il poate gasi- nu se stie nr , nicio informatie care sa ajute
2. Spuneti-mi va rog de incadrarea juridica . Deci e in functie de nr zile spitalizare.Am inteles ca daca e mai mult de 90 zile e de RAU?! si daca e sub 90 zile trebuie sa te intelegi cu victimile la modul de ai da o suma de bani si sa nu depuna plangere penala???