Buna ziua,
va rog niste sfaturi la un caz ciudat pentru mine , poate pt dv nu dar....
Am un cumnat din partea sotiei care de 2 ani munceste in Germania.
Sotia acestuia de ceva timp cam umbla auirea cu diversi barbati iar noi recent i-am zis ceva ceva ce am auzit dar nu a crezut.A plecat din nou la munca in germania dupa un concediu de 2 sapt iar intr-o zi pe o retea de socializare l-a abordat sotia unui individ care sustine ca barbatul ei umbla si au o relatia cu cumnata. La aceste vesti cumnatul a discutat telefonic cu ea , insa acum ea vrea divort neaparat. A venit acasa , nu i-a dat drumul la usa(ajungannd pe la 10 seara) , Ei poseda o casa in urma casatoriei , ea ascunzand si actele casei care sunt facute cu acte de vanzare-cumparare si clauza pt socrului lui , ca , cat traieste nu are voie sa il dea afara si sa-l intretina. Socrul lui nu stau cu ei, s-a recasatorit imediat dupa moartea sotiei lui. Casa e undeva la tara si nu stau in ea, locuiesc in oras in chirie. Mai poseda 5000 euro stransi de el binenteles pe care cumnata nu vrea sa ii dea , sau i-a propus sa ii dea jumatate de suma ca sa ii treaca casa pe numele baiatului- au un baiat de 10 ani uitat sa specific.
ce e de facut in acest caz ??? el nu are chei nici la garsoniera in chirie , nici la casa , a ramas si fara acte si fara bani
daca intenteaza sotia divortul iar sotul muncind instrainatate nu se poate prezenta , ce se intampla? doar se tot amana ? poate pierde ceva adica copilul sau stiu eu proprietatea ce o au impreuna?
e de preferat sa te prezinti?