Domnule avocat Niculescu
Trezindu-ma cu constiinta incarcata,azi eram hotarat sa revin aici si sa-mi cer scuze in fata dumneavoastra.
Vreau sa declar oficial ,ca tin la limba Româna ,mai mult decat s-a vazut in scrisul meu,care-l folosesc doar de pe o tableta,mobil sau orice tastatura care nu contine literele alfabetului Românesc.
Acum ,îmi pare rau ca am deranjat cu scrierea mea libertina unor oameni iubitori de dreptate si limba.
Sa stiti ca dv, mi ati intocmit un profil .....ferfect real in descrierea pe care ati facut-o shi asta m-a bucurat,pentru ca ma va ajuta pe viitor sa-mi revizuiesc comportamentul.
Iertati-mi lipsa de respect.
Va salut calduros !
Salut!
....problema mea,incepe in 2013,cand, am fost depistat de politzia rutiera conducand sub influentza bauturii.mi s a suspendat carnetul pe perioada de 3luni/eu am facut contestatzie....shi am obtzinut carnetul ....pana la judecarea cazului.
Neavand probleme de natura penala pana la data aceea ,n am shtiut cum unde shi ...ca trebuie sa ma interesez cand are loc procesul.(la cum shtiam ca e romania,nu m am gandit ca ,chiar va avea loc un proces).
...procesul a avut loc(fara sa shtiu)/am fost judecat in lipsa shi in urma procesului ,mi a fost suspendat carnetul iar,pe 3luni.
(mentzionez ca eu eram mai mult plecat in afara tzarii+adresa la care eram domiciliat,fiind casa mamei mele,a fost vanduta iar mama s a mutat in alt orash.(nu am fost informat sau anuntzat de nimeni de toate cele petrecute in acest timp,in legatura cu procesul sau Resuspendarea permisului)
Cu permisul in buzunar ,conducand,in septembrie 2015 ,sunt oprit de un echipaj de politzie pt depashirea vitezei legale.
Mi se aduce la cunoshtintza ca eu am carnetul suspendat idin luna iulie(in urma procesului/2013)/mi se intocmeshte dosar penal shi mi se elibereaza o dovada fara drept de circulatzie.
Eu depun declaratziile necesare ,care sa mi sustzina shi întareasca faptul ca nu am shtiut nimic shi nu am fost anuntzat sub nici o forma de situatzia reala etcetc.
....în plusfac o cerere de a primi drept de circulatzie pana la incepere procesului,sustzinand puternic ca nu am vina reala shi o pot demonstra in mai multe feluri cu martori din jurul meu .
Shtiindu ma oarecum vinovat,las lucrurile sa se asheze singure shi ashtept un raspuns de la cineva(politzie ori parchet).....un an de zile.in tot acest timp ...nimic de la nimeni.
Vazan acestea hotarasc sa incep sa ma interesez.merg la parchet....se uita prin arhiva shi....nimic,nimeni nu shtie nimic.mi se zice sa mai vin)....
....mai vin....se uita shi mi zic doar ca cine se ocupa de caz a fost in vacantza shi dupa v.acantza a ieshit la pensie.acum urmeaza sa preia altcineva cazul shi...dureaza.
hotarasc sa mai fac o crere de obtzinere a dreptului de a conduce pana la marele proces .o fac ,plec revin peste alte doua luni,intreb shi mi se raspunde iar ca nu se shtie nimic.mi se recomanda iar sa revin))(mentionez ca eu locuiesc in brashov)
Nu am primit nici macar un raspuns.
Pe mine ma distreaza situatzia inca ,dar nu mai pot sa stau asha ,shtiind ca eu ami platesc taxe din care ,cei care a r trebui sa se ocupe de caz,ma gandesc ca shi iau salariile.cazul fiind unul cat se poate de clar shi simplu ma gandesc.....ceva nu functzioneaza deloc bine acolo si poate cineva face abuz de postul pe care l are vazandu ma ca nu vin cu un avocat.
Inchei prin a intreba.....ce sa mai fac sau cum pot sa trag la raspundere eu pe cei care fac asha ceva in 2017)
Unde pot gasi pe cineva care sa i sensibilizeze pe Procurorii de la Buftea ?E un caz simplu curat care nu cred ca are nevoie de aproape doi ani in nici un caz.Un raspuns ...n am meritat?ce se intampla?Care legi sa le respectzi daca eshti tratat asha de Procurori care reprezinta dreptatea suprema?Eu sunt infractor in ochii la totzi acum shi merg cu autobuzul.Daca conduc de ce ash fi acuzat ?...cand eu sunt ursu pacalit de vulpe)
Mi ar placea sa mi raspunda cineva shi rog sa mi fie scuzat sarcasmul.
Multzumesc anticipat!!!