avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate Fritz_cj

Activitate Fritz_cj

In cazul unui barbat, care a divortat, la ce este necesara Sentinta de Divort? Intreb pentru ca, tocmai mi-a fost ceruta de un notar pentru intabularea unei proprietati. Mi se pare absurd...
Expertiza psihiatrica.
In ultimii ani (cca.10) mama mea (78 ani) imi ridica unele suspiciuni cum ca ar fi lipsita de discernamant. Cum as putea obtine o expertiza psihiatrica?
In urma cu 4-5 ani, am avut un proces cu fostul angajator pentru concediere pentru necorespundere profesionala. Procesul l-am castigat dupa cca. 15 luni iar tribunalul a publicat sentinta pe portalul just.ro
Nedumerirea mea este cum se pot sterge datele personale de pe acel portal (in momentul de fata publice) avand in vedere ca multi angajatori verifica candidatul daca a avut sau nu conflicte juridice
Se aplica Legea de prelucrare a datelor cu caracter personal?
Multumesc
In urma cu 2 ani am avut (si castigat) un proces cu angajatorul de atunci. Sentinta s-a publicat pe site-ul portal.just.ro, dar din considerente ca exista multi angajatori care refuza angajarea unui candidat cu istoric juridic, as dori ca sentinta sa fie anonimizata.
Se poate? In caz afirmativ care este procedura?
Nu cumva trebuie sa-mi dau acordul ca datele mele personale sa fie publicate pe portalul respectiv?
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua.
In 2015, angajatorul mi-a desfacut abuziv Contractul de munca. A urmat o actiune la Tribunal initiata de subsemnatul, pe care am cistigat-o (in aprox. 1 an), iar fostul angajator mi-a achitat salariile la zi fiind obligat sa ma reangajeze.
Pe baza dosarului (destul de stufos) pot sa-i actionez din nou in judecata, pentru daune morale?