Nu sunt eu nebuna ca ma las judecata de niste oameni care ne stiu viata mea.Tatal copilului este magnat,are 3 apartamente,terenuri si 5 masini,eu nu am plecat si am lasat copilul ca am vrut,ci pentru ca ma ameninta ca ma omoata daca il iau.El a crezut ca fara banii lui eu am sa mor de foame,nu a fost asa.Am venit in Anglia si m-am angajat bucătăreasă.El nu are nevoie de bani mei dar vrea sa mi ia ca se gândește ca poate ma intorc.Eu dupa 5 ani de munca împreună cu el nu am plecat cu nimic din casa,decat cu o traista de haine ale mele.Nu mai judecatii aiurea.Eu singura m-am oferit săi dau fetii 100£ pe luna dar domnul a zis ca-mi ia mai mult daca ma da in judecata.Si in privinta intrebari daca muncesc cu jumătate de norma:nu.Am norma intreaga dar voi astia care sunteti in tara visati ca sunt câini cu covrigi in coada pe aici.Muncesc asa:40 de ore pe săptămână. IN Anglia se plătește ora cu 7.20£.Deci 7.20×40=288£pe saptamana impozabili ca doar si aici se platesc impozite pe salariu
An avut o relație cu un barbat din care a rezultat un copil. Ne-am despărțit, eu am plecat in Anglia sa muncesc,am lasat fata cu el.Acum ma da in judecata pentru pensie alimentara. AM primit o instiintare in posta cum ca-mi cere 25% din minimul pe economie raportat la salariu din Anglia si sa raspund la intampinare in 20 de zile.intrbarea mea este daca nu pot raspunde la intampinare in 20 de zile eu fiind aici in Anglia ce se intampla?Eu ajung in tara in 30 de zile.Si de ce sa platesc pensie alimentara raportata la salariu din Anglia daca fata creste in Romania.?Eu câștig aici 1000£ dar am si chiria de 700£ ca asa sunt chiriile aici.