avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Sandy Lidia

Activitate Sandy Lidia

Avocata (mea) cunoaște lichidatorul judiciar și mi a spus că dacă lichidatorul a admis acțiunea mea lichidatorul eu nu i mai pot cere cheltuieli de judecată și sau daune materiale că este litera de lege care prevede acest fapt ce ar fi normal pt mine sa schimbat avocatul pt că el poate nu vrea sa meargă mai departe având în vedere faptul că se cunosc de multi ani ce ați putea să mă sfătuiți?
Daca in prima instanță am avut câștig de cauză împotriva lichidatorului și dacă acesta a admis de la început acțiunea mea el nu mai poate fi pus să plătească daune și cheltuieli de judecată doar prin faptul că a admis acțiunea?Sau ar trebui sa deschid un alt proces prin care sa cer cheltuielile de judecată și daune materiale? Va rog frumos sa mi răspundeți va mulțumesc anticipat
Cunosc lichidatorul firmei pt că de la el am luat sentința comercială și ne a dat o adeverință prin care se atestă faptul că este absolvit de dreptul de semnătură motivația sa fiind neclară in privința verificări contractelor active susținând faptul că a mers doar pe ce i a spus firma de contabilitate care i a dat documentele firmei și a mai susținut că e de datoria ITM sa rezilieze intr un fel acest contract deși eu știu sigur că acest lichidator a făcut viciu de procedura și că este ultima persoana care a avut acces la actele firmei înainte de a se închide firma am considerat că trebuie să deschid proces și împotriva ITM pt că nu are nimic prevăzut în astfel de situații și nu e un caz singular in Romania.După închiderea procesului voi intenta un proces direct lichidatorului pt viciu de procedura și recuperarea cheltuielilor de judecată deoarece am înțeles că dacă își recunoaște vina in instanta nu e obligat să plătească pt greșeală făcută sau va rog din suflet sa mi spuneți cam ce ar trebuii sa fac sau cum altfel sa procedez. Vă mulțumesc anticipat Lidia
Cum mai poate lichidatorul sa mai facă ceva atâta timp cât el a predat ștampilele firmei la judecător și este absolvit de dreptul de semnătură in urma sentinței comerciale as lua legătura cu cealaltă persoană care v a expus cazul său în 2015 dar nu găsesc nici o adresa de yahoo mail sau ceva eu acum urmează să acționez in instanta lichidatorul judiciar și ITM și vedem cui îi revine aceasta sarcina de a închide contractul meu activ cred că așa ceva numai la noi de mai poate întâmpla cum sa figureze în REVISAL cu contract activ dacă după câțiva ani nu exista contribuții cred că ar trebui sa de schimbe ceva și în codul muncii la acest capitol
În 2015 a fost un caz asemănător cu cineva revenit din CIC și firma lichidată și apărea cu contractul activ de munca la AJOFM și firma radiata deja din registrul comerțului cine trebuie dat în judecată ITM sau lichidatorul incompetent care nu a verificat dacă mai există cineva la AJOFM și să închidă contractul de munca sau cine poate închide în REVISAL CIM aștept răspuns neapărat . Va mulțumesc anticipat Lidia