avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract activ la o firma care nu mai exista
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract activ la o firma care nu mai exista

În 2015 a fost un caz asemănător cu cineva revenit din CIC și firma lichidată și apărea cu contractul activ de munca la AJOFM și firma radiata deja din registrul comerțului cine trebuie dat în judecată ITM sau lichidatorul incompetent care nu a verificat dacă mai există cineva la AJOFM și să închidă contractul de munca sau cine poate închide în REVISAL CIM aștept răspuns neapărat . Va mulțumesc anticipat Lidia
Cel mai recent răspuns: Sandy Lidia , utilizator 10:42, 20 Octombrie 2017
Lichidatorul , nu ITM-ul.

ITM-ul nu are cum sa opereze in locul unui angajator in REVISAL . Răspunderea pentru corectitudinea datelor transmise în REVISAL revine în exclusivitate angajatorilor.
Cum mai poate lichidatorul sa mai facă ceva atâta timp cât el a predat ștampilele firmei la judecător și este absolvit de dreptul de semnătură in urma sentinței comerciale as lua legătura cu cealaltă persoană care v a expus cazul său în 2015 dar nu găsesc nici o adresa de yahoo mail sau ceva eu acum urmează să acționez in instanta lichidatorul judiciar și ITM și vedem cui îi revine aceasta sarcina de a închide contractul meu activ cred că așa ceva numai la noi de mai poate întâmpla cum sa figureze în REVISAL cu contract activ dacă după câțiva ani nu exista contribuții cred că ar trebui sa de schimbe ceva și în codul muncii la acest capitol
Si cand a lichidat societatea nu a observat c.i.m. activ?

Ati verificat la ONRC cine a fost lichidatorul acelei societati ?

Daca il actionati in instanta, ITM-ul va ridica exceptia lipsei calitatii procesuale active.
Cunosc lichidatorul firmei pt că de la el am luat sentința comercială și ne a dat o adeverință prin care se atestă faptul că este absolvit de dreptul de semnătură motivația sa fiind neclară in privința verificări contractelor active susținând faptul că a mers doar pe ce i a spus firma de contabilitate care i a dat documentele firmei și a mai susținut că e de datoria ITM sa rezilieze intr un fel acest contract deși eu știu sigur că acest lichidator a făcut viciu de procedura și că este ultima persoana care a avut acces la actele firmei înainte de a se închide firma am considerat că trebuie să deschid proces și împotriva ITM pt că nu are nimic prevăzut în astfel de situații și nu e un caz singular in Romania.După închiderea procesului voi intenta un proces direct lichidatorului pt viciu de procedura și recuperarea cheltuielilor de judecată deoarece am înțeles că dacă își recunoaște vina in instanta nu e obligat să plătească pt greșeală făcută sau va rog din suflet sa mi spuneți cam ce ar trebuii sa fac sau cum altfel sa procedez. Vă mulțumesc anticipat Lidia
Acel lichidator ar trebui sa va spuna si baza legala in care este prevazut ca ITM-ul poate inceta un c.i.m. ?

Acel lichidator este cel care a gresit si care va trebui sa plateasca pentru greseala lui ... in opinia mea, lichidarea unei societati nu se face pe vorbe, ci pe documente.

Daca doriti, puteti sa va adresati in scris, pentru un punct de vedere, ITM-ului si Inspectiei Muncii.

Alte discuții în legătură

Contract neincheiat, firma lichidata mihincau mihincau Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost in concediu crestere copil pana pe data de 03.02.2015. Intre timp firma la care munceam a lichidat, iar eu ... (vezi toată discuția)
Angajat firma investitii online elizabet elizabet M-am angajat luna trecuta la o firma de investitii online si am lucrat pana la data de 01. august cand am ajuns la firma si laptopurile si televizoarele si ... (vezi toată discuția)
Firma radiata DIA2005 DIA2005 Buna ziua, Societatea angajtoare a fost radiata din Registrul comertului....exista la aceea data un contract de munca in derulare... Persoana in cauza ... (vezi toată discuția)