avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Emma_44

Activitate Emma_44

Buna dimineata .Ma numesc Ecaterina si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un sfat dpdv juridic
Sa va introduc direct in problema. Sunt divortata cu un copil,care la vremea cand a avut, loc procesul de incredintare a copilului ,acesta a ales sa ramana in grija tatalui. Acum copilul are 18 ani.Tatal copilului (fostul meu sot)a decedat. Apartamentul la care face referire si intrebarea care vreu sa
v-o pun,are datorii istorice in momentul de fata. Acest apartament este proprietatea mamei fostului meu sot( respectiv bunicii copilului meu)dupa decesul careia nu s-a facut succesiunea. Acum acest apartament este pe rol cu un proces de scoatere la vanzare prin licitatie datorita neplatii intretinerii de mail mult de 5ani.Acum copilul meu este intr-o situatie dificila. Eu incerc sa-l ajut samen nu piarda acest apartament,dar nu stiu de unde sa o incep. Trebuie sa van mai mentionez ca fostul meu sot mai are si un alt copil dintr-o casatorie anterioara si op singura sora.Acesti doi membrii ai familiei ar dori sa cedeze partile lor care le-ar reveni ,copilului meu Acum ce ma sfatuiti dvs. Pe centrum cale legala il pot ajuta pe fiul meu samen salvam acest apartament si sa-i revina lui.
Multumesc anticiperen.
Cu Respect Ecaterina.