Sal. În feb a c am fost oprit în fata blocului în timp ce mutam mașina de pe locul altuia. În fine nu mai zic Ca eram chiar și n pijamale, oricum, agentul de circa a considerat ca sunt un infractor și au chemat pe cei de la rutiera, a urmat sulfatul și bineînțeles IML . La fiola am avut 0,53. Am încercat sa le explic ca doar am cobori sa mut masina mai cu seama ca era acolo și vecinul cu care trebuia sa fac schimbarea dar degeaba. Am rămas fără munca pt 5 metri. Sunt șofer pe tir mărfuri periculoase și nu plec cu mașina dacă am băut dar în seara respectiva (în pijama) am mutat mașină pe aleea de la bloc. Ce pot face? Conduc mașini de mare tonaj de 20 de ani fără incidente , va rog ajutați mă . Va mulțumesc
Salut, intr o seara am coborat sa mut masina din parcare pt ca ocupasem alt loc , pe distanta de cca 50m,in timpul manevrei am fost oprit de un echipaj de la circa de politie, acestia au spus ca ma verifica dar in realitate au chemat pe cei de la rutiera, le am aratat ca stau in blocul in fata caruia eram, in pijamale explicandu le ca doar am mutat masina, nu au vrut sa ma inteleaga drept pt care am suflat in echilotest, acesta aratand valoarea de 0.53.Am fost dus la IML pt recoltare.A doua zi de dimineata am plecat in spania unde lucrez cu contract ca sofer de camion, am venit de paste si de la udriste mi sa spus sa predau permisul, platesc o amenda , dau reexaminare si l pot lua innapoi dupa doar 30 zile,dar dupa ce la m predat acesta mi a spus ca am dosar penal si ca tre sa ma duc la circa de cartier. CE SE INTAMPLA IN SITUATIA ASTA? POT FACE CONTESTATIE? si cel mai important pt cat timp nu am voie sa conduc? va rog ajutati ma, astept raspuns cu sufletul la gura. VA MULTUMESC