avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pt alcool
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pt alcool

Sal. În feb a c am fost oprit în fata blocului în timp ce mutam mașina de pe locul altuia. În fine nu mai zic Ca eram chiar și n pijamale, oricum, agentul de circa a considerat ca sunt un infractor și au chemat pe cei de la rutiera, a urmat sulfatul și bineînțeles IML . La fiola am avut 0,53. Am încercat sa le explic ca doar am cobori sa mut masina mai cu seama ca era acolo și vecinul cu care trebuia sa fac schimbarea dar degeaba. Am rămas fără munca pt 5 metri. Sunt șofer pe tir mărfuri periculoase și nu plec cu mașina dacă am băut dar în seara respectiva (în pijama) am mutat mașină pe aleea de la bloc. Ce pot face? Conduc mașini de mare tonaj de 20 de ani fără incidente , va rog ajutați mă . Va mulțumesc
Vi s-a deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin.1 c.p.
La individualizarea pedepsei, o sa se tina cont de faptul ca infractiunea savarsita, desi este una de pericol, fata de împrejurările si motivul pentru care a fost comisa, respectiv faptul ca ati dorit sa mutati masina dintr-un loc in altul, fara a avea intentia de a pleca in trafic, prezinta in concret o gravitate mai mica.
Va sfatuiesc sa depuneti demersuri pentru achitarea contravalorii probelor biologice, daca doriti ca dosarul sa se solutioneze mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie peste 0,80salut, aditaadi aditaadi Salut, intr o seara am coborat sa mut masina din parcare pt ca ocupasem alt loc , pe distanta de cca 50m,in timpul manevrei am fost oprit de un echipaj de la ... (vezi toată discuția)
Dosar urmărire penala pentru conducere autovehiculului sub influenta băuturilor alcoolice MunteanuIoan MunteanuIoan Bună ziua Aseară in jurul orei 3 o ruda a fost surprinsa de un echipaj al politiei in benzinărie (doar ce coborâse sa alimenteze ).Dânșii i-au cerut ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan andreigabriel51 andreigabriel51 Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el ... (vezi toată discuția)