avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el . I-a găsit-o agentul ne-au luat la secție . De la secție m-au dus direct la INML pentru a îmi recolta probe de sânge . (Nu m-au testat rapid ) din momentul acela pana in prezen nu știu nimic de permis am fost peste tot unde m-au trimis ( udriște , secție , parchet) pe lângă asta in data de 28.02.2020 am vrut sa plec cu mașina pentru a lua pe cineva . Am ieșit din parcare am văzut poliția am intrat înapoi in parcare dar au venit după mine m-au prins la volan pe loc cu motorul oprit . Mi-au pus fiola mi-a ieșit 0.43 in aerul expirat . La fel aceiași procedura INML doua recoltări de sânge la diferența de o ora . As vrea sa știu care ar fi consecințele ținând cont ca eu aveam permisul deja suspendat . Și as vrea sa mai știu dacă este posibil ca un avocat sa ma poată ajuta cumva . Mulțumesc
Din cate inteleg aveti 3 infractiuni savarsite in concurs.
Doua infractiuni prev. de art. 336 alin. 1 c.p. si o infractiune prev.de art. 335 alin. 2 c.p. Este recomandat sa solicitati reunirea dosarelor.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul vi se anuleaza.
Asigurati-va apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan yonut03 yonut03 Acum câteva seri am consumat 4 beri la 0,33 cam in 1:30-2ore ,parcasem mașina blocând pe cineva ,am fost sunat să-l deblochez si fiind strada cu sens unic ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,80 GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut. In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Utilizator1100 Utilizator1100 Buna ziua! Ieri am facut o greseala si dupa 3 beri cu un prieten in apropierea casei, m-am urcat la volan pentru a ma duce acasa (casa era la 300 metri de ... (vezi toată discuția)