Acum câteva seri am consumat 4 beri la 0,33 cam in 1:30-2ore ,parcasem mașina blocând pe cineva ,am fost sunat să-l deblochez si fiind strada cu sens unic si negăsind alt loc in apropiere am fost nevoit sa fac un ocol de 500m moment in care am fost oprit de un echipaj de poliție ,la fiola mi-a ieșit 0,42 si am dat si 2 probe de sânge
Menționez ca nu am avut nici o secunda intenția de a ma plimba cu mașina,am permis de 14 ani si nu am avut niciodată abateri sau probleme cu legea
Ce șanse am Sami iasă sub 0,8 la sânge?
Ce urmări sunt daca am peste o,8?
Vi s-a deschis dosar penal se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si ped. de art. 336 alin. 1 c.p.
Daca valoarea din probele biologice depaseste 0,80 alcool pur în sânge, probabil o sa fiti trimis in judecata.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Anagajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Alcoolemie 0,51
Alex2121
Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)
Rutiera
Acoperi Ana
Fiind băut am urcat la volan sa mut masină 20 metri mai incolo. În acest timp am acroșat mașina din fata mea .Un martor a sunat la 112 venind un echipaj ... (vezi toată discuția)