avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 0,80
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 0,80

Va salut.
In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi sau recoltat probe sânge/urina mi au ieșit rezultatul analizelor (negative) alcoolemia a fost 0.00 de când am suflat im fiolă mi sa suspendat permisul de conducere mi sa dat o dovada fără drept de conducere, după ce rezultatul a ieșit negativ mi sa dat dreptul de circulație cu prelungirea din 30 in 30 zile, iar acum nu mi sa mai dat dovada cu drept de circulație am primit o citație prin care am fost înștiințat(numitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care lege prevede obligativitatea deținerii permis de conducere de către o persoana care la momentul prelevări mostrelor biologice are o imbibație alcoolica de peste 0.80g/l pur in sânge) ce înseamnă asta?
Buna ziua,
Contactati un avocat si mergeti cu el acolo unde ati fost convocat prin citatie spre a arata cele expuse aici.
Sunteti cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin.1 c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Alcool la volan 1edi 1edi Buna ziua, acum aproximativ 3 luni am fost oprit de politie. Am suflat in fiola si a iesit 0.53 mi s-au recoltat probe de sange care din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive (thc). cum aș putea să ies cât mai bine și cât mai rapid din această situație? Seey2k Seey2k Bună ziua. Am fost oprit recent de un echipaj de politie, fumasem dintr-o țigară cu marijuana, am suflat în fiola, alcoolemia fiind 0, dar testandu-ma cu ... (vezi toată discuția)