Având în vedere ca punerea in circulație a unui tractor pe drumurile publice nu mai prezintă o infractiune pot sa ma aștept sa se termine procesul aici ?
Azi am primit citația sa mă prezint la jud intru-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul (TRACTOR AGRICOL) fără permis corespunzător pe drumurile publice . E posibil sa fiu achitat sau mă judecă în continuare ?
Dacă eu sunt în curs de judecata,dosarul se încheie ? Eu fiind judecat pt conducerea unui vehicul(tractor) pe drumurile publice având permis necorespunzător (art.335,alin2)
Dacă tractoru era imatriculat în momentul încarc mi s-a întocmit dosar penal,mai pot beneficia de ordonanța data privind circulația tractoarelor pe drumurile publice ?
Vă mulțumesc frumos. Dacă o sa fiu achitat în dosaru acesta,mai are vreo treabă cu un dosar de acum 3 ani care este închis dar având perioada de incercare de 3 ani, eu făcând fapta cu tractoru în ultimele 6 luni de incercare.
Eu când am fost prins cu tractoru pe drumu public dețineam permis de conducere categoria B și calificare de tractorist . Mi s-a întocmit dosar penal și sunt în curs de judecata.