Eu ma refeream la declaratia pe care as da-o in fata judecatorului cu privire la ce a facut si face sotia. Nu stiam ca pot aduce doar martori si probe si este de ajuns. Asta este foarte bine.
Eu daca nu voi munci acolo cu contract cum pot dovedi ca voi fi plecat din tara? Chirie pe numele meu nu voi avea intrucat este dificil sa plateasca o singura persoana chiria.. Pot declara martorii ca sunt plecat? Este de ajuns cuvantul lor?
Buna ziua, am urmatoarea problema si daca puteti sa imi dati un sfat va multumesc. Mi-am prins sotia cu un amant si vreau sa divortez. Este rusinos dar asa s-a intamplat. In momentul asta vreau sa plec din tara sa muncesc. Am mai fost plecat dar fara contract. Dar vreau si sa scap de scarba.
Mi s-a zis de mers la notar dar ea nu vrea sa auda. Eu nu vreau sa o iert. Solutia e in fata legii.
Pot angaja un avocat care sa ma reprezinte la tribunal, dar eu sa nu fiu nevoit sa ma prezint deloc, fiind plecat? Adica sa ii las lui declaratia mea cu privire la sotie si sa nu fiu nevoit sa dau eu declaratie acolo fiind plecat? Sa las declaratie scris in numele meu. Martorii s-ar prezenta, dar eu nu prea as avea cum pentru ca ar trebui sa plec saptamana asta.
Sau trebuie neaparat sa fiu eu de fata si sa zic ce am de zis altfel nu ma scapa judecatorul de ea?