avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate diana8924

Activitate diana8924

Buna ziua !Am si eu o intrebare ce ma macină. Sunt angajată din anul 2014 iar in luna iulie am avut o întrerupere de contract de 2 luni căci pe 19 sept m am intors înapoi.acum sunt însărcinată în 7 sapt si data probabilă a nașterii este pe data de 10.09.2018 .ma încadreze pt primirea indemnizație de creștere a copilului sau diferenta de 9 zile pt împlinirea unui an de munca ma afectează?astept raspunsurile dumneavoastra căci sunt foarte nelămurită.multumesc!
Mulțumesc pt răspuns dar eu vreau sa ii dau lui camera și nu numai pt că plec din tara știam că o procura e mult mai simplu dar mai am un frate care nu a fost de acord cu decizia tatălui de a mă pune pe mn proprietar pt că de fapt el a cumparato și m a trecut pe mn și că sa încheiat certuri ură și alte alea vreau sa i o dau să pot sta liniștita.multumesc.
Buna ziua!întrebarea mea este:ce fel de contract pot face pt a i da proprietatea mea celui care este trecut în contractul de vânzare cumpărare cu dreptul de abitație respectiv tatăl meu.eu trebuie sa plec din tara și vreau să știu că pt orice act sau orice alta problema sa poată să facă el.multumesc!
Discuție acoperisul
buna ziua!am o problema cu un nou locatar care a cumparat un ap in blocul nostru la et3 avand deasupra un pod care este langa ap nostru noi stand la et4 caci blocul asa este facut cu doar 2 ap la et4 si 2 poduri.noi de cand am luat acest aparatament avem acces la acel pod pt depozitare biciclete.sanie.etc.acum ei vor sa refaca podul caci le ploua si vor sa ne duca la notar sa semnam ca cica a aparut o lege noua si toti locatarii trebuie sa semnam la notar ca ei sa si poata reface podul.eu cred ca ei vor o autorizatie pt a si face acolo ap dar stiu ca este bun comun.cum se procedeaza eu nu sunt de acord...multumesc!!