avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația pentru creșterea copilului

Buna ziua !Am si eu o intrebare ce ma macină. Sunt angajată din anul 2014 iar in luna iulie am avut o întrerupere de contract de 2 luni căci pe 19 sept m am intors înapoi.acum sunt însărcinată în 7 sapt si data probabilă a nașterii este pe data de 10.09.2018 .ma încadreze pt primirea indemnizație de creștere a copilului sau diferenta de 9 zile pt împlinirea unui an de munca ma afectează?astept raspunsurile dumneavoastra căci sunt foarte nelămurită.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 24 Ianuarie 2018
octombrie 2016 - septembrie 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

In speta, din datele furnizate, reiese ca veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Adrianaop Adrianaop Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni in ultimii 2 ani am facut o intrerupere de 6 luni, se ia in considerare acel an jumatate lucrat chiar daca am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație creștere copil petana12 petana12 Sunt insarcinata, a fost o sarcina surpriza, iar de la inceputul lunii septembrie mi-am dat demisia de la firma la care lucrez, mentionez ca lucrez din ... (vezi toată discuția)