avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni in ultimii 2 ani am facut o intrerupere de 6 luni, se ia in considerare acel an jumatate lucrat chiar daca am facut intreruperea?
Cel mai recent răspuns: Adrianaop , utilizator 16:37, 14 Ianuarie 2018
Care este data prezumata a nasterii si care este perioada efectiva de intrerupere (de la..pana la ..) ?
20 martie mi a spus doamna doctor eu sunt angajata la aceiasi firma de 5 ani numai ca in anul 2016 septembrie am facut o intrerupere de 6 luni. In 2017 pe 10 martie m am reangajat la aceiasi firma si dupa 4 luni dupa ce m am reangajat am ramas insarcinata.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioada eligibila pentru CCC : aprilie 2016 -martie 2018

Perioade acoperite : aprilie 2016 - septembrie 2016 (6 luni); martie 2017 - martie 2018 (13 luni) total 19 luni

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Ok , va multumesc frumos pentru raspuns .O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ioana,laura ioana,laura Buna ziua,lucrez din 18.09.2017 pana in 18.07.2018 la o firma si din data de 23.07.2018 la o alta firma am intrerupere,pot beneficia de indemnizatie? am 4 ... (vezi toată discuția)
Conditii ccc Ali89 Ali89 Buna ziua! As avea nevoie de ajutor! Trei ani am lucrat in Germania si acum ne-am intors acasa. M-am angajat in 3 Decembrie 2018 aici la locul nou de munca. ... (vezi toată discuția)
Soția a rămas gravidă după încetarea contractului de muncă razvan_george razvan_george Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema urmatoare : Sotia si-a dat demisia de la locul de munca in data de 29 iunie , anul acesta si ... (vezi toată discuția)