Buna ziua! As avea nevoie de ajutor! Trei ani am lucrat in Germania si acum ne-am intors acasa. M-am angajat in 3 Decembrie 2018 aici la locul nou de munca. (si in Ro nu am fost asigurata.) Dar contractul de munca e pana in Aprilie si apoi se prelungeste sau va deveni nedeterminata. Dar intrebarea e ca eu daca raman insarcinata in a 6-a luna de munca si pana voi intra in prenatal voi avea cam 13 luni (7 luni insarcinata) lucrate atunci voi primi indemnizatia pt crestere copilului? Multumesc anticipat!
Data prezumata a nasteri ar fi cam pe Februarie -Martie 2020. In Germania am lucrat din 2016 pana 2018 august. Dar din august pana in dec nu am lucrat nicaieri.
martie/aprilie 2018 - februarie/martie 2020 perioada eligibila pentru CCC.
Perioade luate in considerare: martie/aprilie 2018 - august 2018 (6/5 luni) ; decembrie 2018 - aprilie 2019 ( 5 luni)... va mai trebuie cel putin 2 luni pentru a beneficia de indemnizatie..
Indemnizatie
Andr33a99
Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 ... (vezi toată discuția)