avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 luni in alta parte si urmez cursuri la seral. Credeti ca pot beneficia de indemnizatie pentru crestere copil sau pot plati undeva pentru a putea beneficia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 21 Aprilie 2020
Care este data prezumata a nasterii ?

Detaliati excat locurile de munca unde ati prestat activitate , de la ... pana la ..., in ultimii doi ani anteriori datei de mai sus.
Termenul nasterii este 8 August. Anul trecut am lucrat din 18 Februarie pana pe 30 Mai. Iar anul acesta m.am angajat pe 7 Ianuarie si inca lucrez.
septembrie 2018 - august 2020 este perioada eligibila pentru CCC

februarie - mai 2019 (4 luni), ianuarie - august 2020 (8 luni) ...total 12 luni ...situatie in care beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Conditii ccc Ali89 Ali89 Buna ziua! As avea nevoie de ajutor! Trei ani am lucrat in Germania si acum ne-am intors acasa. M-am angajat in 3 Decembrie 2018 aici la locul nou de munca. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)