avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua,lucrez din 18.09.2017 pana in 18.07.2018 la o firma si din data de 23.07.2018 la o alta firma am intrerupere,pot beneficia de indemnizatie? am 4 saptamani de cand sunt insarcinata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 23 Iulie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?
28 martie 2019

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii ?

Perioada eligibila pentru CCC: aprilie 2017 - martie 2019

Perioade luata in calcul : septembrie 2017 - iulie 2018 (11 luni) ; august 2018 - martie 2019 (8 luni)

Total ;19 luni .... in acest caz , veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de indemnizația crestere copil? Maziluiuliana Maziluiuliana Buna ziua am fost in crestere copil pana la data de 8august 2017 m-am întors la munca mai devreme pentru a beneficia de suplimentul de inserție de atunci a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Adrianaop Adrianaop Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni in ultimii 2 ani am facut o intrerupere de 6 luni, se ia in considerare acel an jumatate lucrat chiar daca am facut ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizație de creștere a copilului ? Alina.pavel Alina.pavel Bună ziua, lucrez de 3 luni si sunt însărcinată in 8 săptămâni la data nașterii nu voi realiza decat 11 luni de muncă. Pot beneficia de indemnizație ? (vezi toată discuția)