avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate zipferw0w

Activitate zipferw0w

Buna ziua ! Am si eu o problema. Am facut o prostie. Eu am o suspendare de 4 ani pentru grup infractional si trafic de droguri. Am cunoscut la penitenciar pe cineva (a fost cu mine in dosar, dar pana acolo nu il cunoscusem). M-a contactat intr-o zi si mi-a zis ca doreste sa achizitioneze cannabis si nu stie de unde. I-am zis ca il ajut eu, dar i-am luat banii si am plecat fara sa ii dau nimic inapoi. El s-a dus la politie (impreuna cu 2 prieteni de ai lui si au depus o plangere impotriva mea). In plangere ei au mintit spunand ca i-am talharit de un portofel si de un telefon. Politistii au aflat adevarul, iar el a recunoscut ca a venit sa cumpere droguri. Prietenii lui au dat marturie falsa spunand ca se aflau si ei la locul faptei, dar eram doar eu cu el. Acum politistii mi-au spus daca am de unde sa ii dau banii inapoi si sunt dispus sa ii dau banii inapoi. Politia doreste sa inchida dosarul, dar intrebarea mea este daca pot pati ceva pentru aceasta prostie cauzata ... Eu doresc sa ma impac, ii dau banii inapoi. Exista vreo sansa ca el sa nu doreasca sa se impace ? Ma pot duce la penitenciar pentru asta ? Va multumesc frumos pentru atentia acordata !