avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate banciu

Activitate banciu

Multumesc din nou pentru raspuns.
Cred ca aveti dreptate - este mai bune sa renuntam !
Eu am fost derutata de un caz similar al unei cunosttinte- care mi-a referit ca ei- in aceeasi situatie cu noi- au inaintat o actiune juridica impotriva primariei care a emis titlul si ca- reprezentati de un bun avocat au reusit sa se aduge pe titlu de proprietate - Cum -orice este posibil pina la urma- am considerat ca "speranta este ultima care trebuie sa moara".
O zi buna si Dvs!
D-le Avocat,

Multumesc pentru raspunsul Dvs.- Dar in situatia noastra nu cred ca avem nevoie de "citari" din N.Iorga - care sunt corecte si noi intelegem unde am gresit- vrem in mod SIMPLU SI UMAN sa vedem daca se mai poate face ceva.
Din afara situatiilor- este intotdeauna foarte SIMPLU si COMOD sa invinovatim!
Multumesc pentru raspunsuri.

Problema este ca noi -stranepoti ai defunctei care detinea terenul- in necunosttinta de cauza de existenta acestei proprietati- NU am depus cerere
pentru reconstituirea dreptului de proprietate cf.termenelor prevazute in legea 18 /1991
Mai nou-am aflat prin net- site-ul Tribunalului din Bucuresti- si prezentindu-ne si noi la procesul respectiv- ca mai sunt si alte proprietati pentru care aceeasi mostenitori din titlu de proprietate sunt in cauza de partaj judiciar.-am incercat sa depunem cerere de interventie in interes propriu DAr a fost respinsa pe motic ca era un RECURS.
NU ERA necesar ca acesti mostenitori sa declare ca mai sunt si alti mostenitori de drept?

Intrebarea mea este: sunt posibilitati de a obtine cota noastra de mostenire in aceste conditii si cum?
Parerile de pina acum -au fost impartie si nu stim ce sa mai credem-daca este cazul sa inaintam in instanta o actiune si cui?
Multumesc
In primul rand- Multumesc pentru raspuns.
Evident-vroiam sa intreb daca NOI putem ataca titlul de proprietate eliberat de primarie.

Am inteles dela persoane in cauza similare ca au chemat in judecata primaria care a eliberat titlul de proprietate dovedind ca si ei sunt mostenitori- si au fost ADAUGATI in titlu de proprietate emis anterior -cu stamplia prefecturii .
M-am gandit ca fiind atacat un act administrativ- este de competentza dreptului contencios- sau NU'
S-a eliberat un titlu de proprietate in baza legii 18/1991- cu omiterea VOLUNTARA a 2 din cei 7 mostenitori ai terenului detinut de un bunic decedat - care nu au fost informati de aceasta mostenire.
INTREBARE: Se poate ataca potrivit legii contenciosului administrativ acest titlu de proprietate eliberat fara a verifica si existenta altor mostenitori - de catre primarie ?
A fost eliberat de catre Primaria sectorului 4 din Bucuresti ( in baza legi 18) un TITLU DE PROPRIETATE pentru un teren ce apartinea strabunicii mele.pina aici OK.
DAR - in titlu au fost trecuti doar 5 din cei 7 mostenitori de drept- toti nepoti (intru-cit si fii strabunicii sunt toti morti).
INTREBARE: cum se poate contesta si ce sanse de reusita sunt pentru a adauga in titlu de proprietate si ceilalti 2 mostenitori de drept- cei trecuti in titlu refuza sa dea orice fel de informatie si am aflat ca sunt in cauza ei 5 pentru departajare.
Va multumesc
ecaterina.banciu@tin.it