Nici ea nu stie ce are maicasa,pentru ca am vb cu ea si zice masa ca tot are depresie ,dar coportamentul e bipolar. E clar ca eu nu pot face nimic,ci doar ea...tocmai de aia am pus intrebarea,ce se poate face daca situatia este dusa la extrem ? Pur si simplu,pleaca de acasa,nu neaparat la mine,ci oriunde vrea ea.... o poate forta sa se intoarca acasa?
In primul rand eu mereu am incurajat-o sa aiba o relatie buna cu ai ei. Eu in 2 luni ma angajez. Ai mei sunt dispusi sa ma ajute la intretinere. Nu stiu exact ce boala are pentru ca imi era jena sa o intreb. Dar am asistat si eu la cateva "crize" si pur si simplu isi varsa nervii pe fiica ei, zbiara la propriu, a facut-o curva, mereu cand e scandal din nimic ii zice ca ea e un stres pentru ea si de astea. Si nu ca ea ar face ceva, ci pur si simplu ,are nervi pe altcineva... stiu ca ia xanax mama ei. Are stari foarte bipolarice, in 5 minute zice ceva apoi se contrazice si tot asa.
In al doilea rand,ce treaba penala ar fii? Repet, eu nu caut sa o aduc la mine,caut sa stiu ,sa fiu informat,daca cumva situatia ajunge la extrem sa stiu ce avem de facut.
Buna, am 19 ani, iar prietena mea are 16 ani. Tin foarte mult la ea si ii vreau binele. Momentan sunt clasa 12-a si am de dat bacu... parintii ei fac scandal zilnic, mereu traieste in stres,o ameninta cu ginecologul iar mama ei ia pastile pt cap, are ceva boala psihica. Eu nu mai vreau ca ea sa sufere si nici ea, si i-am spus ca daca nu mai suporta deloc mediul de acasa, sa se mute la mine. Mentionez ca sunt constient ca trebuie sa ma angajez si sa am grija de ea. Ce se poate face in legatura cu asta?