avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate bond25

Activitate bond25

Răspuns la discuția Nelamurire mostenire
Ok, va multumesc pentru timpul acordat :)... va doresc o seara placuta :)
Răspuns la discuția Nelamurire mostenire
ok, va multumesc

As vrea sa mai stiu, in cazul in care moare tata inaintea mamei, tinand cont ca el mai are un copil, dintr-o alta casnicie, ar avea acel copil dreptul la mostenirea bunicilor din partea mamei?

O alta chestiune, care ar fi cea mai buna solutie astfel incat eu sa fiu unicul mostenitor?
Buna seara, bunicii mei au decedat, mama este unicul mostenitor (a mai avut un frate, dar a decedat acum 10 ani, fara copii, a fost insurat). Mama a facut succesiunea dupa parintii ei.

Mama e maritata cu tata si ma au pe mine, copilul lor. As vrea sa stiu, in caz ca moare mama, cui ii revine partea bunicilor ei? Ma intereseaza strict partea bunicilor....daca se imparte intre mine si tata, sau sunt doar eu, unicul mostenitor
Răspuns la discuția teren intravilan, loturi alipite
ok..multumesc pentru raspuns:)
As dorii daca ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea. am 2 loturi incadrate ca padure, cu decizia definitiva de scoatere din fondul forestier a 200 de mp pe ambele loturi( in total 400 de mp).
Pe decizie scrie clar 100 de mp pentru costructia case, 100 de mp pentru alee si fosa. Daca eu cumpar ambele loturi, pot sa folosesc acel spatiu de 400 de mp cum vreau eu??

O alta intrebare o reprezinta valabilitatea acestei decizii. are termen de expirare??

Aceasta decizie a fost data de o judecatorie din alt oras (este normal asa ceva?). iar terenul dat in compensatie pentru cei 400 de mp, apartine aceluiasi judet.