avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan, loturi alipite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan, loturi alipite

As dorii daca ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea. am 2 loturi incadrate ca padure, cu decizia definitiva de scoatere din fondul forestier a 200 de mp pe ambele loturi( in total 400 de mp).
Pe decizie scrie clar 100 de mp pentru costructia case, 100 de mp pentru alee si fosa. Daca eu cumpar ambele loturi, pot sa folosesc acel spatiu de 400 de mp cum vreau eu??

O alta intrebare o reprezinta valabilitatea acestei decizii. are termen de expirare??

Aceasta decizie a fost data de o judecatorie din alt oras (este normal asa ceva?). iar terenul dat in compensatie pentru cei 400 de mp, apartine aceluiasi judet.
Cel mai recent răspuns: bond25 , utilizator 02:36, 3 Mai 2017
Buna seara!

Nu va pot ajuta in ceea e priveste decizia, din pacate...
In ceea ce priveste alipirea celor 2 loturi, acest lucru este posibil daca este specificat in documentatia de urbanism (PUG, PUZ) aprobata in zona. Va recomand sa solicitati un CU de informare de la Primaria de care apartine terenul si vedeti ce se poate construi acolo, conditii, POT, CUT etc...

Numai de bine!
N.M.
ok..multumesc pentru raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Alipirea unor terenuri dobrotaflorentina dobrotaflorentina am un teren mic de 106 mp si as vrea sa constriesc pe el o casuta. pentru a evita PUD ul care dureaza si costa mult as alege varianta alipirii cu vecinul ... (vezi toată discuția)
Nu putem face puz alexsimion84 alexsimion84 Buna seara. Am cumparat un teren in Cernica si nu putem face puzul pentru ca un alt proprietar nu este deacord cu el decat daca nu lasa nimic pentru drum ... (vezi toată discuția)