avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Sevalu

Activitate Sevalu

Fiindu-mi intocmit Dosar Penal cele doua pliculete au fost sigilate intr-un plic si probabil vor fi probe...dar mentionez ca erau sigilate.....eu ma intreb daca ar exista vreo metoda prin care un avocat ar avea sanse sa dovedeasca in instanta ca eu in momentul acela nu eram sub influenta a nimic !!! Am consumat cu o zi in urma ....in urina sau in sange am inteles ca se poate depista si dupa cateva zile, saptamani.....
Am consumat "prafuri" (fostele legale) si am fost oprit in trafic pt. Defectiuni la sistemul d iluminare....iar probabil ca urmare a comportamentului meu am fost testat cu etilotestul rezultatul fiind zero....agentul cu experienta in domeniu se pare a facut o perchezitie in masina gasind doua pliculete cu praf (etnobotanoce)....am fost dus la IML unde mi s-au recoltat probe biologice (sange si urina).
Am declarat ca am tras pe nas o liniuță in urma cu circa 8-10 ore si că cele doua pliculete gasite in masina (sigilate) aveam de gand să le consum in casa....inca astept rezultatul analizelor care probabil va fi pozitv....(cine stie ce substante or contine acele droguri)...... Cu ajutorul unui avocat mai iscusit s-ar putea obtine nevinovatia mea....motivatia fiind ca eu am consumat cu 8-10 ore inainte de aceea exista riscul de a fi depistate in organism dar efectul dureaza o ora,doua maxim !!! Deci in momentul opriri mele in trafic nu eram afectat de nici o substanta!!