avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu stiu cum sa incep... relevanta probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu stiu cum sa incep... relevanta probe biologice

Am consumat "prafuri" (fostele legale) si am fost oprit in trafic pt. Defectiuni la sistemul d iluminare....iar probabil ca urmare a comportamentului meu am fost testat cu etilotestul rezultatul fiind zero....agentul cu experienta in domeniu se pare a facut o perchezitie in masina gasind doua pliculete cu praf (etnobotanoce)....am fost dus la IML unde mi s-au recoltat probe biologice (sange si urina).
Am declarat ca am tras pe nas o liniuță in urma cu circa 8-10 ore si că cele doua pliculete gasite in masina (sigilate) aveam de gand să le consum in casa....inca astept rezultatul analizelor care probabil va fi pozitv....(cine stie ce substante or contine acele droguri)...... Cu ajutorul unui avocat mai iscusit s-ar putea obtine nevinovatia mea....motivatia fiind ca eu am consumat cu 8-10 ore inainte de aceea exista riscul de a fi depistate in organism dar efectul dureaza o ora,doua maxim !!! Deci in momentul opriri mele in trafic nu eram afectat de nici o substanta!!
Sevalu a scris:

se pare a facut o perchezitie in masina gasind doua pliculete cu praf (etnobotanoce)....
dar efectul dureaza o ora,doua maxim !!!

In situatia expusa daca s-a realizat o verificare a vehiculului si au fost descoperite pliculetele,trebuie sa existe document legal intocmit de catre agentul de politie
Durata si efectul substantelor este conditionata de mai multi factori-greutate corporala,cantitate ingerata,stare medicala consumator,caracteristici biochomice consumator

Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2017
ynocentta, utilizator
Fiindu-mi intocmit Dosar Penal cele doua pliculete au fost sigilate intr-un plic si probabil vor fi probe...dar mentionez ca erau sigilate.....eu ma intreb daca ar exista vreo metoda prin care un avocat ar avea sanse sa dovedeasca in instanta ca eu in momentul acela nu eram sub influenta a nimic !!! Am consumat cu o zi in urma ....in urina sau in sange am inteles ca se poate depista si dupa cateva zile, saptamani.....
Deci in momentul opriri mele in trafic nu eram afectat de nici o substanta!!

Doar o expertiza medico-legala va stabili daca substantele din sange au influențat capacitatea de a conduce autovehiculul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor interzise mihai2206 mihai2206 Buna seara! V-as ruga sa ma ajutati sa inteleg cateva lucruri. Varul meu, in varsta de 25 de ani, a fost depistat in Bucuresti, la un control de rutina, la ... (vezi toată discuția)
Condus sub influenta substantelor interzise buna ziua in urma ... Stefan Nechifor Stefan Nechifor Condus sub influenta substantelor interzise Buna Ziua in urma cu 3luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest rezultatul 0 Dupa acest test ... (vezi toată discuția)