Se face o adresa cu nume, domiciliu(altfel nu se citesc)-si cand vin in control nu spun nimic despre cel care a facut adresa:
Se mentioneaza ca nu se aplica legea 51 si 100din CCM (93 din ccde ramura) cu toate demersurile facute pana cum (cerere etc)
Poti mentiona si programul redus care nu se aplica.
Programul redus cu 2 ore zilnic se alica pana la varsta copilului de 2ani.Dreptul la acest ajutor este pana la varsta copilului de 3 ani.Date referitoare la ITM :www.ITMBucuresti.ro
Adresa:
- sediu: Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4
- punct (evidenta muncii): Calea Giulesti nr. 6-8, sector 6
- Cod Fiscal: 12346319
Telefoane utile:
Email: itmbucuresti@itmbucuresti.ro
Program de lucru cu publicul la sediul Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4:
luni, marti, joi, vineri: 8.30 - 16.30
miercuri: 8.30 - 18.30
Program de lucru cu publicul la sediul Calea Giulesti nr. 6-8, sector 6:
luni, marti, miercuri si joi: 8.30 - 13.00
Telefon inspector serviciu (pentru relatii): 331.76.98
Audiente:
Inspector sef:
in fiecare joi intre orele 13.00 - 16.30, tel/fax 331.76.14
Inspector sef adjunct securitate si sanatate in munca:
in fiecare marti intre orele 13.00 - 16.30, tel/fax 331.13.29
Inspector sef adjunct relatii de munca:
in fiecare miercuri intre orele 13.00 - 16.30, tel/fax 331.76.15
Eu am facut sesizare pe internet -am deschis ITM si acolo e adresa directa pentru sesizari.
Noi avem si CCM unic la nivel national si cel de ramura(art. 93 lit c) care se aplica.
BAFTA MULTA
Doar la doua unitati sanitare s-a obtinut acest lucru si prima unitate a fost data in judecata.
Si mai e un lucru-felul cum se impoziteaza acesti bani.
Se opresc 9,5%;6,5%si 1% FARA cei 16%.
Eu am depus cererea la unitatea unde lucrez din octombrie si m-au dus cu vorba .In martie am facut sesizare la ITM Bucuresti si in doua saptamani au venit in control iar in mai am primit banii.Lucrez in sanatate ,am inceput serviciul mai devreme cu 3luni si am program redus. Eu am reusit . BAFTA MULTA tuturor mamicilor carora nu l-i se aplica legea.Mentionez ca acest drept se aplica pana la varsta copilului de 3 ani.