Multumesc mult pt raspuns!Stiu exact orasul in care a avut ultimul domiciliu si a decedat fratele...ideea este ca toate aceste demersuri le-as face doar daca as putea avea drept de mostenire...altfel,sincer,nu-mi permit sa umblu pe drumuri si sa fac cheltuiala...va multunesc inca o data!
Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati si indrumati in urmatoarea situatie:bunicii tatalui meu i-au facut acestuia si sotiei sale din momentul respectiv testament asupra casei,in anul 1967....sotia tatalui meu a decedat in anul 1985(au avut un fiu)...tata s-a recasatorit si in 1987 m-am nascut eu,singurul copil din a doua casatoeie...in 1997 tata moare si este pt ultima data cand l-am vazut pe fratele meu(pana atunci ne vizitam,el n-a fost casatorit ,n-a avut copii)...ulterior am aflat ca a murit si el...intrebarea mea este:pot intra in posesia casei(care acum este o ruina)lasate de catre bunici tatalui meu si sotiei sale de atunci?Daca da,ce demersuri ar trebui sa fac,cui sa ma adresez si de unde si cu ce ar trebui sa incep?Mentionez ca detin respectivul testament in toate exemplarele,certificatele de nastere si deces ale bunicilor,tatatalui si sotiei sale...mai putin cele ale fratelui meu.Multumesc mult!