Fratele bunicului nu mai este in viata dar baiatul lui. Unchiul sotiei mele. Respecrivul pretinde ca are acte. Si vrea partea de teren a verisoarei lui sora lu socru meu. El spune ca a facut un antecontract prin care verisoara a cedat partea ei de moastenire lui.
Cealalata problema este cum vam explicat in alt mesaj fiecare vecin a intrat cum a vrut fiecare in curtea socrului meu...
Nu nu este un palat sau altceva. Eu vreau sa daram tot ce este acolo. Mam interesat am aflat valoare. Am foat la primarie am eliberat anexa24. Am aflat suprafata casei. Am vrut sa va ma spun. Stanga fiind varul lui tata. dreapta. spate mia intrat in curte. Strabunicul a impartit curtea celor doi copii (dar la primarie imi apare ca nu este impartit nimic. Din concluzia mia nu a fost inpartita legal). Iar bunicul a murit. A ramas tatal sotiei mele cu sora lui.
Nu am stat eu. Familia sotiei mele au stat asa. Eu cu ea vrem sa ne facem acolo casa. Si de asta am pus aceasta intrebare. Nu au avut bani pentru dezbatere.