As dori va rog sa mă îndrumați în următoarea situatie: sunt căsătorită de 11 ani, avem un copil minor și în soțul meu are probleme cu bautura în sensul ca: cât timp este la serviciu nu bea ( are și funcție de conducere), dar cum s-a terminat programul se duce intr-o cârciumă de cartier și mai iese seara târziu de acolo (se urca la volanul mașinii de serviciu baut) iar când vine acasă (21.30-22) țipă, urla, înjură, mă ameninta si agresează verbal ( au fost situatii si de agresiune fizica) și pe mine și pe copil dacă nu facem ce zice el. L-am înregistrat cu telefonul audio cum înjură , am și o mica filmare cum a dat în mine ( a zburat telefonul când m-a lovit). - acestea pot fi folosite ca probe in divort? Urmeaza sa introduc acțiunea de divorț ( din pacate totul tine de bani si mai ales ca nu cunosc nici un avocat in Cta specializat in divort - poate mă ajutați și cu o recomandare) dar nu din culpa comuna, (din cauza alcoolului pur și simplu nu mai suport, și eu și copilul stăm într un stres continuu) și mai ales daca exista o varianta de a apăra copilul în sensul ca nu am nimic împotriva sa-și vadă tatăl dar cu condiția sa fie treaz eventual o dovada ca a fost la dezalcolizare și nu mai bea.
Mulțumesc