avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ref violenta verbala in familie și divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ref violenta verbala in familie și divort

As dori va rog sa mă îndrumați în următoarea situatie: sunt căsătorită de 11 ani, avem un copil minor și în soțul meu are probleme cu bautura în sensul ca: cât timp este la serviciu nu bea ( are și funcție de conducere), dar cum s-a terminat programul se duce intr-o cârciumă de cartier și mai iese seara târziu de acolo (se urca la volanul mașinii de serviciu baut) iar când vine acasă (21.30-22) țipă, urla, înjură, mă ameninta si agresează verbal ( au fost situatii si de agresiune fizica) și pe mine și pe copil dacă nu facem ce zice el. L-am înregistrat cu telefonul audio cum înjură , am și o mica filmare cum a dat în mine ( a zburat telefonul când m-a lovit). - acestea pot fi folosite ca probe in divort? Urmeaza sa introduc acțiunea de divorț ( din pacate totul tine de bani si mai ales ca nu cunosc nici un avocat in Cta specializat in divort - poate mă ajutați și cu o recomandare) dar nu din culpa comuna, (din cauza alcoolului pur și simplu nu mai suport, și eu și copilul stăm într un stres continuu) și mai ales daca exista o varianta de a apăra copilul în sensul ca nu am nimic împotriva sa-și vadă tatăl dar cu condiția sa fie treaz eventual o dovada ca a fost la dezalcolizare și nu mai bea.
Mulțumesc
Dna Viorica, puteti folosi acele probe atat in divort cat si pentru obtinerea unui ordin de protectie care poate duce pana la evacuarea sotului violent pe o perioada pana la maxim 6 luni din domiciliul comun. Trebuie sa luati legatura cu un avocat, sa va consilieze si reprezinte corespunzator.

[Partea editata raspundea unor mesaje sterse din cauza lipsei de continut juridic.]
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fosta soacra: ameninta ca imi ia copilul jannka jannka Buna ziua,am divortat de 3 ani si de atunci mereu sunt amenintata ca imi ia copilul. Am divortat de comun acord pe motiv ca fostul sot bea,din 7 zile pe ... (vezi toată discuția)
Divort Andreea_Manolache Andreea_Manolache Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)