avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Dothcorp

Activitate Dothcorp

Va multumesc pentru raspuns, dar aceste articole le-am gasit si eu. Va rog sa ma ajutati, in sensul ca ce a-si putea face in cazul de fata? Va multumesc cu respect.... Subsemnatul!!!!
Vă rog să mă ajutați să înțeleg următoarele, citez:
”Solutia pe scurt: ROMÂNIA JUDECĂTORIA ******* JUDEŢUL ******* Dosar nr. 4.6**/22*/2016/a4 ÎN NUMELE LEGII D I S P U N E În temeiul art. 362 alin. 2 raportat la art. 208 alin. 5, art. 207 alin. 4 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul ************, În temeiul art. 207 alin. 4 Cod procedură penală, menţine măsura controlului judiciar faţă de inculpatul ************, dispunând ca acesta să respecte în continuare obligaţiile în fiinţă la data prezentei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24 aprilie 2017, ora **,10. JUDECĂTOR
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.04.2017”

următoarea:

pe fond, la data de 12.05.2017 scrie, citez: ” În baza art. 399 alin. 1 Cod procedură penală: Menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat.”

Întrebarea e, până când e menținută, când expiră măsura controlului judiciar? "

Vă mulțumesc din suflet!
Răspuns la discuția Asta cum se poate?
Ciudat pentru mine... Ce spune lumea?