Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN:
9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru "Maestru sunet/inginer de sunet"
7420 Activităţi fotografice
5920 Activităţi de realizare a înregistrarilor audio şi activităţi de editare muzicala
7410 Activităţi de design specializat - aici ma intereseaza designul grafic
5911 Activităţi de productie cinematografica, video şi de programe de televiziune
Eu am terminat liceul de muzica si mi-as inffinta un PFA pentru sonorizari evenimente. Acum sunt student la facultatea de film, foto, media/anul II, si avand posibilitatea de a selecta mai multe coduri CAEN, as mai include si activitatile fotografice, design grafic, si productie video.
Pentru aprobarea acestor activitati mi-ar ajunge oare diploma de absolvire a liceului de muzica - pentru 9001 si 5920; si o adeverinta de student film,foto,media in anul II, cu bursa - pentru 7420, 7410, 5911?
Si o ultima intrebare: este oare un cod CAEN mai potrivit pentru design grafic? Eu o sa fac afise de evenimente, bannere, logo-uri. Am mai citit ca "7311 Activitati ale agentiilor de publicitate" ar mai fi potrivit, insa eu nu ma consider agentie de publicitate, eu doar as sta in Photoshop sa editez.