Pai este foarte simplu ! Intrați pe net la Cosconea Eliza Nicoleta sector 2 ! Întrebarea mea era una , cum poate o persoana fizica sa aplice penalități de 1 % pe zi altei persoane fizice !!! Ca asta e problema !!!!! Ca in cazul meu o persoana a achitat integral si închis toata datoria mea către un IFN !!! Deci am ajuns la Zero cu IFN !!! Si pesoana care a achitat creanta este persoana fizica , Filip Nicolae ! Acesta după ce a stins absolut tot ce aveam eu datorii , a început sa mi aplice 1% pe zi Mie, tot pesoana fizica ! Menționez ca acesta locuiește in prezent de doi ani abuziv in apartamentul care a fost lăsat ca si garanție imobiliară , si a cumpărat creanta fără ca eu sa stiu , Ascunzându mi corespondenta !!!
Pai la mine toata creanta era de 25 mii euro ! S a achitat total si s a încheiat ! Si acesta din urma , persoana fizica fiind , îmi pune o dibanda de 1% pe zi !!! Aici e buba ! Ca persoana fizica cum e acesta nu are voie sa mi pună mie tot persoana fizica dibanda asta !!!!!
Apartamentul a fist evaluat de către executor lan65 mii euro ..... deci de la 25 la 65 si tit e ceva ........ dar el mi a ous 130 mii euro executare silită !!!!