@Wacky, nu este neaparat vorba despre dobanzi si penalitati (dupa cum s-a afirmat mai sus).
Cesionarul (persoana care a cumparat, cum îi spuneti dvs.) poate primi creanta contra unei sume de bani sau chiar gratis (in anumite cazuri, este posibil si asta). Insa, ganditi-va si dvs, cel care cumpara o face pentru un profit, caci nu ar avea niciun sens sa cumpere o creanta de 130k cu 130k, asa incat se practica astfel de targuri la sume mult mai mici (ex. 25k).
O sa intrebati - De ce? Pentru ca cesionarul risca mult in sensul ca poate sa nu-si recupereze nici macar aia 25k, daramite cei 130k. Una peste alta, daca datoria dvs fata de creditorul cedent este de 130k atunci aia trebuie platita.
P.S. Si tot ce v-am scris mai sus nu are nicio legatura cu ce vi s-a raspuns in primul mesaj.
Pai la mine toata creanta era de 25 mii euro ! S a achitat total si s a încheiat ! Si acesta din urma , persoana fizica fiind , îmi pune o dibanda de 1% pe zi !!! Aici e buba ! Ca persoana fizica cum e acesta nu are voie sa mi pună mie tot persoana fizica dibanda asta !!!!!
Apartamentul a fist evaluat de către executor lan65 mii euro ..... deci de la 25 la 65 si tit e ceva ........ dar el mi a ous 130 mii euro executare silită !!!!
Toate aceste aspecte se pot solutiona, in termen, pe calea Contestatiei la executare, insa realizati si dvs ca noi nu stim ce contine dosarul de executare si alte detalii ale situatiei dvs.
Pai este foarte simplu ! Intrați pe net la Cosconea Eliza Nicoleta sector 2 ! Întrebarea mea era una , cum poate o persoana fizica sa aplice penalități de 1 % pe zi altei persoane fizice !!! Ca asta e problema !!!!! Ca in cazul meu o persoana a achitat integral si închis toata datoria mea către un IFN !!! Deci am ajuns la Zero cu IFN !!! Si pesoana care a achitat creanta este persoana fizica , Filip Nicolae ! Acesta după ce a stins absolut tot ce aveam eu datorii , a început sa mi aplice 1% pe zi Mie, tot pesoana fizica ! Menționez ca acesta locuiește in prezent de doi ani abuziv in apartamentul care a fost lăsat ca si garanție imobiliară , si a cumpărat creanta fără ca eu sa stiu , Ascunzându mi corespondenta !!!