Buna seara ,am o nelamurire si as dori un ajutor .In data de 4 mai anul curent am avut o tamponare usoara si suna cam asa ; eram parcat pe marginea unui bulevard in parcare ,dau sa ies ma asigur semnalizez banda de linga trotuar libera iar pe a doua cea de lunga ax plin si incep manevra, incadrat mai mult de jumate de pe banda 2 iese un participant la trafic si drept in roata stinga spate si ma arunca un metru spre trotuar .oprim ne dam jos si incepem sa vedem care ce a gresit eu ca el este de vina ,iel ca ieu ..zice sai da asigurarea binenteles refuz.sunam la politie care ne spun sa ne prezentam la pol circulatie .Eu mam dus masina mai mergea dar foarte incet avea puntea rupta ,bun ajuns la pol mi se da un formular sa completez cu schita si alte date .un echipaj se deplaseaza la fata locului deoarece masina 2 nu mai se putea misca ,planetara rupta ,vine si respectivul sofer duoa circa 1 ora si nse apuca la completat formularul la care vine un unchi dea lui si se apuca sa deseneze schita accidentului ,Eu intervin si spun ati fost la fata locului raspuns nu dar ii mic si nu stie politistul se uita la mine si zice sa nu ma bag .,.DUPA ce termina si baiatul declaratia DOMNUL politist ia toate hirtiile si pleca ,dupa si circa 15 minute revine si ma anunta ca :deoarece la iesirea din parcare nu am acordat prioritate imi suspenda permisul 60
de zile si 870 ron amenda ,atunci scot telefonul si ii arat poze de la fata locului cu masinile nemiscate dupa accident ,raspuns nu ma intereseaza ,IAM SPUS SA SCRIE LA MENTIUNI CA REFUZ SA DAU ASIGURAREA PENTRU CA NU MA CONSIDER VINOVAT as vrea daca se poate un sfat in ce sa fac mai departe .mentionez ca sint sofer de 20 de ani iar cel deal doilea sofer de 3 luni