nu va inteleg reticenta in ce ma priveste dar ma indoiesc de expertiza d-vs ,eu macar daca nu stiu intreb iar spre cunostinta dvs am aflat acum ca nu e suficient doar sa treci la sarcini o ipoteca ci mai trebuie facuti niste pasi ca sa fie privilegiat in raport cu ceealalti creditori care isi cer si ei drepturile si sa aibe intaietate la imparteala...dar daca tot aveti ceva cu mine spuneti va rog daca banca nu isi ea toti banii vine si mi cere mie ca si asociatia de proprietari?de unde atata, rautate nu inteleg
Adaug faptul ca licitatia a fost pusa in executare de catre Anaf ,nu de executor judecatoresc, si mi-au adus in prim plan art 856 ncpc in care prevede clar ca se radiaza toate datoriile si ca vina este a asociatiei ca nu si-au recuperat datoriile vechiului proprietar prin aceasta executare fiindca nu si-au facut pasii care trebuiau pt instituirea privilegiului...inca o data ,ce pot face pt a primi adeverinta zero spre a revinde acel ap?
datoriile exista si sunt reale aveti dreptate dar sunt pe un nume care le-a facut intr-o anumita perioada in care pe langa dreptul de proprietate avea si obligatii fata de serviciile pe care le-a contractat de la asociatia de locatari....adeverinta ar trebui sa fie pt perioada de cand sunt eu proprietar si pana in prezent caci eu vand fara sa fi facut vreo restanta iar asociatia nu ar trebui sa-l dea in judecata pe cel ce le-a facut acele datorii?
am inteles pct dvs de parere dar eu nu sunt speculant ,cat despre datorii nu cred ca un beton in sine a consumat acele utilitati ca apa ,gaz caldura ci pers care au locuit acolo ,eu nu am avut nici o calitate procesuala cand sau facut acele datorii nu?
buna ziua...fiti amabili va rog am cumparar un ap prin licitatie publica la anaf in a carui cf erau trecute ca sarcini ipoteci la anaf ,banca si asociatie si despre care mi s-a spus in eventuala adjudecare nu se vor transmite adjudecantului insa in urma disribuirii privilegiilor la asociatie nu a ajuns nici un ban....in momentul de fata doresc sa vand acel imobil dar administratorul si presedintele asociatiei de locatari refuza sa-mi elibereze adeverinta pana nu le achit eu datoria vechiului proprietar...mentionez ca cf acum in urma adjudecarii este liber de sarcini si de la achizitie si pana acum nu am nici o datorie la ei ci sunt la zi cu toate platile...ce as putea face in aceasta situatie ca sa pot obtine adeverinta si sa vand imobilul?va multumesc