avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate scorpion6

Activitate scorpion6

Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
VAD ca va face placere sa fiti avocatul diavolului , eu nu am cerut nimic, si pt viteza se suspenda permisul pt 90 de zile si de ce nu postati si art din lege unde esti obligat sa te prezinti la reexaminare indiferent altfel perioada se prelungeste cu 30 de zile si abia atunci poti sa/ti recapeti permisul fare examene si alte drumuri si batai de cap .

NU MAI DUCETI LUMEA IN EROARE , si cand spun ca sunt PERVESI MILITIENII ASA E , PE PIELEA MEA TESTAT NU DINTRUN BIROU IN SPATELE UNUI MONITOR !!!!!

In orice circumstante fiecare ar trebui sa stie ce are de facut in job/ul lui , de aceea exista bugetari platiti din banii nostri ca sa dea informatii coerente , eu nu am timp de pierdut cu legile pt astfel de chestiuni , sau trebuie sa.mi iau un avocat specializat in domeniu, pt ca dehhh fiecare cu specializarea lui ....si in acest fel o scot la capat .....chiar vad ca multi au setari gen perioade postdecembriste....destupati. va !!!!


NU AM FACUT CERERE PT REDUCERE , CEREREA SE FACE DUPA CE TRECI DE REEVALUARE !!!
Am o singura intrebare :
dvs ca cetatean al acestei tari cunoasteti absolut toate legile acestui stat , exceptand faptul ca poate de meserie sunteti calificat ca avocat , jurist , honoris causa ....sa fim seriosi ....eu fac camasi la comanda , stiti care este bumbacul cel mai superior , care este fabrica din Europa care este nr 1 modial in colorarea si tratarea tesaturilor , care sunt nastrurii din perle de cultura folositi si cum se deosebesc ?????

Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
RECUPERARE PERMIS , SE POATE REPEDE DOAR SA STII :@



Buna seara tuturor , revin doar ca sa lamuresc unele lucruri cu care probabil se confrunta multe persoane si anume suspendarea permisului fie din cauza unui pahar de vin *cazul meu , sau viteza in fine , cert este ca am trait pe pielea mea toate hibele birocratiei , ignoranta , indiferenta si rautatea politistilor ...si o spun in cunostinta de cauza .
In plus foarte multe informatii nu le gasesti pe nicaieri , cautam ca nebunii informatii pe diverse site-uri etc sau chiar intreband militienii , nu/i pot denumi altfel , ca au tot mentalitate comunista , asta doar daca nu ai chiar o ruda, un nas sau alt gen de linguseala cu aceste specimene ...legile sunt multe si doar daca esti in domeniu si pe deasupra mult timp sa le studiezi .... poate le intelegi .

PUNCT revin la ceea ce cred ca e mult mai important , recuperarea permisului de conducere intrun timp cat mai scurt , dupa ce va expirat dovada de N zile ...fugiti la reexaminare fara alte complicatii , aflati fiecare in ce oras de domiciliu se da , cred ca intrun liceu , in orasul meu asa e , taxa 6 lei , PIX ALBASTRU CU VOI OBLIGATORIU , nimeni nu va da acest detaliu important , am vazut persoane care au facut 15 puncte dar nu au fost luate in considerare pt ca au scris cu pix negru ....pasul urmator , sa aveti toate copiile cu voi , in cazul in care promovati trebuie sa mergeti la sediul politiei indicat *intrebati examinatorii fara probleme ei va spun ce si cum ..., cererea catre comandat pt reducerea peroadei o scrieti pe loc in sediul politiei . sa aveti dovada , buletinul , PV si chitanta cum ca a.ti achitat amenda si OBLIGATORIU COPII DUPA TOATE INCLUSIV DUPA cartea de identitate .

Acum am inteles de ce au zis din start ca 4 luni stau pe dreapta , pt ca perversii nu au mentionat ca daca nu dau reexaminare se va prelungi perioada cu 30 de zile , si nici ca daca dau imediat si iau am dreptul sa.mi recapat permisul dupa 30 de zile . Si toate astea le.am aflat alergand astazi si intreband toti militienii cu tupeu ...ne iau drept niste prosti , ce dracu nu exista transparenta deloc , TOATE SUNT DREPTURILE NOASTRE SI NIMENI NU NE ZICE NIMIC BA PE DEASUPRA O FAC SI DE/A DRACU CA SA TE INCURCE !!!!!

Mi sa luat permisul pe 7.05 ...am calculat ca oricum mi se scad doar 30 de zile din totalul de 90 ..deci am timp de reexaminare si cum o iau mi se restituie permisul ...astazi 22 .06 trec examenul si ma trezesc ca cererea depusa catre comandant va fi evaluata in jur de 20 si ceva de zile ,+ dar daca tot locuiesc in localitate cand am drum sa mai trec peste o saptamana si sa vad daca sa aprobat+ , acesta a fost raspunsul de la secretariat ...ca sa nu mai spun de ORGANUL de la ghiseu care se uita la patrat la mine de ce nu stiam ca pot sa/mi recuperez permisul dupa 30 de zile .....hahaha ce draci ....sa fim seriosi nu e treaba lor sa te informeze imediat ?????!!!
Si daca conteaza , pe mine m-a ajuat facand direct chestionarele 13 din 15 .

[ link extern ] /

Nota de subsol : am avut 0,13 alcool in aerul expirat cu etilotestul , nu am cerut sa mi se ia probe biologice , 0 zile pe dovada , nu am facut contestatie in instanta , am considerat ca nu are sens , am gresit e ok asa , dar nu sa se transforme in bataie de joc !!!

Sper ca va fi de folos cuiva , Bafta !
Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
PV este completat de mana de catre agentul constatator X...iligibil , si cred ca va cam contraziceti in mesaje , in fine , multumesc pt atentie .
Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
Tocmai ce m.am intors de la politie unde mi sa transmis ca am permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile , insa eu am dreptul sa dau reexaminare in termen de 15 zile , nu se intelegea nimic din scrisul agentului de pe procesul verbal , evident asta voi face tinand cont ca nu am avut niciodata probleme si am permis de 17 ani .
Multumesc mult pentru sfaturi , o zi buna tuturor !
Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
Nu am avut niciodata nicio problema , nici macar un punct luat , dar nu ma lamuresc cu legislatia ... toleranta 0 ??? si nemaiconfrantandu/ma cu o astfel de situatie nu am stiut sa cer recoltarea probelor biologice .
Răspuns la discuția Alcoolemia la volan
Buna Cyan , eu am gasit asta pe net legat de noile reglementari
Noul Cod Rutier mai prevede că dacă un şofer se află la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, care are o îmbibaţie alcoolică cuprinsă între 0,2 -0,5 g/l alcool pur în sânge, respectiv 0,15 – 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni (21 la 50 puncte-amendă) şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 180 de zile”. În cazul în care îmbibaţia alcoolică este de peste 0,5 g/l alcool pur în sânge, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.
Buna ziua , ma poate ajuta cineva in legatura cu noile modificari din codul rutier . Mi sa retras carnetul pentru o perioada de 4 luni , plus evident amenda , in urma unui control cu etilotestul . aveam 0,13 mgL in aerul expirat , nu am fost sa mi se recolteze probe biologice . Este prima oara cand mi se intampla . Vreau sa fac contestatie si nu am inteles carei carei art din noile modificari . Sper ca cineva sa ma ajute . Multumesc