Buna ziua daca puteti sa-mi dati un raspuns am o Banca unde am fost eczecutat printo hotarare judecatoreasca retind din salar 33%.Acum am esit la pensi si vreau sa platesc mai departe cat mi sar retine din pensie ..Va multumesc
Buna ziua miati dat un raspuns frumos privind ucenicia la locul de munca se ia in considerare la vechime in munca dar cand dupa inplinirea varstei de pensionare 65 ani sau se poate adauga inainte la esire mai repede de 65 Am dovedit cu adeverita si diploma de scoala care am terminato dar contrar Legi adoptate nu se aplica .Cui ar trebui sa ma mai adresez avand o cntestatie pe rol dar nu am primit nici un raspuns sunt aprope 8luni.VA MULTUMESC O ZI BUNA Popa Dumitru
Buna ziua ucenicia la locul de munca se considera vechime in munca am termina tscoala in 1973 curs comasat3 ani 1970 -1973 .Trei luni scoala in fiecare an restul practica .Dar este o lege in monitorul oficial din28.10.2015 care specifica ca din anul 1954 -2008 nu mai trebue sa dovedesti ca sa platit contributii la pensie la data de 08.08 2016 am facut o contestatie laCasa de pensi Timis pentru Comisia de la Bucuresti cu nr=52859 nu am primit nici un raspuns dupa lege 40 zile lucratoare .Daca PUTETI SA-MI DATI UN RASPUNS .VA MULTUMESC