avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... scoala profesionala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

scoala profesionala

Buna ziua miati dat un raspuns frumos privind ucenicia la locul de munca se ia in considerare la vechime in munca dar cand dupa inplinirea varstei de pensionare 65 ani sau se poate adauga inainte la esire mai repede de 65 Am dovedit cu adeverita si diploma de scoala care am terminato dar contrar Legi adoptate nu se aplica .Cui ar trebui sa ma mai adresez avand o cntestatie pe rol dar nu am primit nici un raspuns sunt aprope 8luni.VA MULTUMESC O ZI BUNA Popa Dumitru

Alte discuții în legătură

Pensie pentru anii lucrati la grupa a 2 a de munca petrut57 petrut57 ma numesc Petrut nascut in septembrie 1957 am vechime 27 de ani si o luna din care 25 si 4 luni la grupa a 2 a lucrati pina in 2002 apoi 12 ani in Italia asi ... (vezi toată discuția)
Pensionare judit2000 judit2000 Buna ziua. Am depus cererea de pensionare in septembrie,avand dreptul la pensionare definitiva potrivit legii aduse in 17.iulie 2016,adica,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Dana653 Dana653 Buna ziua, am cateva intrebari legate de varsta/conditiile de pensionare a tatalui meu. Imi cer scuze anticipat daca voi pune intrebari stupide, e prima data ... (vezi toată discuția)