avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Octavian

Activitate Ionut Octavian

Multumesc mult! In cazul in care nu se multumesc cu suma aceasta pot sa popreasca ceva din veniturile sotiei? Desi creditul este luat inainte de casatorie. Sau in caz de deces pot ei sa ii faca ceva? Citisem la un moment dat pe internet ca pot ajunge pana la copil, desi nu va mosteni nimic de la mine.
Executare silita la ce? Ca nu am nimic!
Buna ziua,
In 2008 am luat un credit de nevoi personale in Chf. Am plătit ratele pana in februarie 2014, dar pentru ca m-am îmbolnăvit grav, cu sanse minime de supraviețuire, am renuntat la a mai plăti ratele. Banca a predat dosarul meu către KRUK, care ma suna si ma ameninta ca ma execută silit daca nu plătesc suma restanta plus penalizările,dobânzile etc. Suma ajunge la 14000 CHF. Tin sa mentionez ca am fost pensionat pe caz de boala din ianuarie 2015, iar pensia este in valoare de 537 RON. Întrebările mele sunt:
1. Pot pune poprire pe pensie, daca este pensie de handicap?
2. Se pot atinge de veniturile sotiei sau de bunurile ei?(intre timp m-am căsătorit, iar sotia are si un apartament luat prin Prima Casa înainte de căsătorie). Apartamentul il va mosteni copilul nostru. Se pot intinde si la el?
Mentionez ca acest credit a fost luat înainte de căsătorie si copil, iar eu sunt singurul ce apare in acte.
Am încercat sa negociez cu ei măcar cursul valutar si sa ajungem la o rata de bun simt, dar nu vor sa negocieze cursul.
Precizez ca nu detin absolut niciun bun. Singurele bunuri sunt ale sotiei si o casa a părinților mei.
Multumesc anticipat pentru răspuns!