avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Activitate Dora benedetta

Activitate Dora benedetta

Pentru ca tocmai asta e problema.Șoferul a mutat masina ,pt a nu bloca traficul!Asta înainte de sosirea poliției.A declarat o dumnealui și eu personal am ajuns acolo înainte de poliție. Polițistul mi a spus ca nu e pb,se mută masina înapoi și se fac măsurătorile. (?).Făcând abstracție de ilegalitatea procedurii,cât pot fi de credibile acele măsurători?timp de noapte etc
Bună seara! Dacă cu 55 /ora se poate proiecta o persoană la 19.20 metri în aer,cu 80 la ora,ce distanta ar fi?Mulțumesc!
Mulțumesc. Asta o să facem,nu pentru alt motiv .E vorba de liniștea noastră sufletească, care atâta timp cât lucrurile nu sunt clare și corecte,lipsește. E greu de acceptat o situație ca asta oricum.Dar cand pe langa tragedia ce traim este și nedreptate, devine insuportabil.
Deci,cunosc o familie cu aceeași situație. Fata lor a fost aruncată 11 metri.Si viteza a reiesit 80/ora. Ok.Mai e si faptul că soferul a declarat ca a franat dupa impact.Asa s a demonstrat si n expertiza.44 la oră si 13,5m de frana pt a opri masina?Impreuna cu fata mea erau 7 colegi de clasă (se intorceau de la ore).Nu le au fost luate declarații decat azi,la 1 an si o lună. E legala procedura ?
Mulțumesc pentru răspuns. Că a fost proiectata, e clar.Dar cu 45 la ora e imposibil să arunci in aer o persoana ,20 de metri.Daca o sa vreți să vă convingeți, mergeti cu 44 /ora si frânati.Si o sa va convingeți ca e imposibil. Ok. Lovești, dar atât. Ca sa nu spun că era secțiunea cu limitare de viteza cu 30/ora.
Bună seara!Sunt mama unei fetițe de 12 ani ,decedata în urma unui accident rutier.A ajuns rezultatul expertizei și as dori o parere.Dupa măsurători ,a fost proiectata 19,2 metri (nu se stie cat a fost dusă pe capotă ).13,5 m frână, dupa impact. (Nu înainte ).Viteza rezultata=44,6km/oră. Îmi puteți spune cum s a putut ajunge la calculul ăsta? Sofez de 21 de ani,îmi pare o jignire adusa inteligentei umane ,pe lângă restul...mașina mutata (ca sa nu blocheze circulația),filmarea dispăruta,martori oculari audiați astazi.Dupa un an și o luna (la cererea mea).