avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate valibz

Activitate valibz

Buna ziua,

In contractul de munca am urmatorul articol "Partile convin ca pe perioada de neconcurenta [..] angajatorul va plati o indemnizatie lunara de neconcurenta, in valoare de 50% din media veniturilor salariale ale Salariatului din ultimele 6 luni de munca".

Prin natura muncii, salariul meu brut era mic, iar sporurile si bonusurile de performanta erau o mare parte din venit.

Fostul angajator considera ca expresia "venituri salariale" se refera la salariul brut. Eu consider ca "venituri salariale" ar include si bonusurile si sporule (care apareau pe fluturas).

Cine are dreptate? Cum putem media aceasta situatie?

-Valentin
Buna ziua,

Mi-am facut recent cont pe aceasta platforma, si am primit un email de confirmare.

Informatii despre cont
Email: (ascunsdemine)@gmail.com
Parola: (ascunsdemine)
Username: valibz

Asta sugerează că parolele sunt ținute în plain-text (în clar) în baza de date - sau cel puțin criptate cu o funcție criptografică reversibilă. Este inadmisibil să îmi dați parola în clar înapoi pe email.

Această practică este foarte controversată. În fapt, asta înseamnă că dacă baza de date ar fi spartă, toate parolele noastre s-ar revărsa pe internet. Am postat câteva link-uri relevante.

-Vali

[1] - [ link extern ]
[2] - [ link extern ] /
[3] - [ link extern ]