Adam Grecu a scris:
Eu am inteles perfect despre ce este vorba si daca acel sifon de pardoseala a ținut 40-45 de ani, ar fi cazul sa i se faca o reparatie capitala - dar trebuie sa fie intelegere din partea lui.
Vreau sa va spun ca la un moment dat niste vecini de-ai nostri - aflati fix in situatia dvs. au colaborat si au facut o lucrare excelenta. Daca lucrarea nu este de calitate, mai bine nu o faci!
Mulțumesc pentru răspuns. Așa am încercat și eu până acum, să ne înțelegem și să rezolvăm problema în mod civilizat înainte de a exista cheltuieli mai mari... dar din păcate nu este genul de om cu care să poți să te înțelegi (a se vedea mesaj anterior). Când mi-am făcut și eu reparațiile capitale în apartament acum vreo 10 ani, am provocat și eu fără să vreau pagube vecinului de dedesubt. Mi-am cerut scuze, vecinul a înțeles și a fost cooperant. Meșterul meu a coborât și la el apoi și pe cheltuiala mea a reparat stricăciunile. Din păcate însă în acest caz nu cred că voi ajunge la vreun rezultat amiabil cu el. Chiar dacă aș trece suporta eu cheltuielile nu cred că va fi cooperant pentru că așa cum ați intuit nu are CHEF (exprimarea lui) să-și deranjeze gresia din baie. Asta e motivul pentru care mă interesam dacă cumva îl pot obliga în instanță. Probabil, oricât de tare îmi displace ideea, asta voi fi nevoită să fac. Fiind de meserie am să încerc să obțin în final o lucrare de calitate, deși sunt sigură că nici asta nu va fi ușor - e o lucrare nu complicată dar delicată dpdv al hidroizolării, care trebuie făcută din apartamentul lui unde sunt sigură că nu voi avea acces.