avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Activitate Florian969

Activitate Florian969

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, am executat o pedeapsă din luna octombrie 2012 până în ianuarie 2016, dintr-un mandat de 5 ani si 4 luni, acum am fost condamnat pentru o faptă făcută în anul 2011 adică înainte de mandatul executat, sau contopit pedepsele, erau fapte concurente, si mi sa dat un spor de 4 luni si 20 de zile, rezultând 5 ani 8 luni si 20 de zile, și scăzând 3 ani si 7 luni , care i-am executat, am rămas definitiv si astept pronunțarea care sa amânat o săptămână, vreau sa intreb daca ma duc la penitenciar, mi se pune recursul compensatoriu si la pedeapsa executată din 2012 până în 2016? Adică mi se scad si zilele acelea? Și încă ceva la sporul dat de 4 luni si 20 de zile mi sa adăugat si restul de pedeapsă (coada) care a ramas din mandatul de 5 ani si 4 luni! Va multumesc!
Răspuns la discuția Recalcularea alcoolemiei
Ba da, mergeam la procurorul de caz și îmi dădea o foaie cu care mergeam la ipj Târgoviște iar ei îmi prelungeau dovada cu 1 luna. Asta pana ieri când mi sa întocmit un al doilea dosar.. va mulțumesc!
Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu un răspuns, dacă am un dosar penal pentru alcoolemie, si refuz la probele biologice, iar la 2 luni de zile circulam cu dovada pe care o înnoiam pe fiecare luna, mi sa întocmit un alt dosar penal pentru băutură dar de data aceasta nu am mai refuzat la probele biologice , am voie sa fac recalcularea? Și dacă da, cum trebuie sa fac? Va mulțumesc.