avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalcularea alcoolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalcularea alcoolemiei

Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu un răspuns, dacă am un dosar penal pentru alcoolemie, si refuz la probele biologice, iar la 2 luni de zile circulam cu dovada pe care o înnoiam pe fiecare luna, mi sa întocmit un alt dosar penal pentru băutură dar de data aceasta nu am mai refuzat la probele biologice , am voie sa fac recalcularea? Și dacă da, cum trebuie sa fac? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorin88888 , utilizator 19:12, 13 Ianuarie 2020
Cred ca ar trebui sa va informati in mod concret de ce sunteti acuzat, dovada cu drept de circulatie nu se primeste pentru niciuna din infractiunile mentionate de dvs.
Ba da, mergeam la procurorul de caz și îmi dădea o foaie cu care mergeam la ipj Târgoviște iar ei îmi prelungeau dovada cu 1 luna. Asta pana ieri când mi sa întocmit un al doilea dosar.. va mulțumesc!
Salutare. Te rog spune-mi si mie in detaliu cum ai rezolvat cu dovadă de la procuror
Sunt intr-o situatie asemănătoare. Am avut 0.56 in fiola sângele tre sa iasa curând.si as vrea o dovadă că tine sa pot conduce. Dca e lasa-mi o adresa de fb sau nr tău scris in litere ca in cifre nu cred ca merge te rog frumos

Florian969 a scris:

Ba da, mergeam la procurorul de caz și îmi dădea o foaie cu care mergeam la ipj Târgoviște iar ei îmi prelungeau dovada cu 1 luna. Asta pana ieri când mi sa întocmit un al doilea dosar.. va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fara victime si alcoolemie - consecinte ContSters254867 ContSters254867 fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei - obligatorie? cristi777 cristi777 Buna ziua! Recalcularea alcoolemiei la IML este obligatorie? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Concurs infractiuni nicksson67 nicksson67 Buna seara, Rog sa ma lamureasca cineva in privinta urmatoarei probleme: Prima infractiune comisa a fost refuzul de recoltare de probe biologice,am ... (vezi toată discuția)